International Sheng Zhen Society Stockholm
The International Sheng Zhen Society Stockhom  inbjuder och hjälper människor att lära och träna Sheng Zhen Wuji Yuan Gong.

Föreningen Sheng Zhen Society Stockholm bildades år 2001 av Teacher Li Jun Feng tillsammans med några personer från Stockholm som deltog i första ”Teacher Training” i Berlin 2001.

Föreningens syfte är att ge möjlighet till människor att träffas och träna tillsammans, samt att öka kunskapen om och förståelsen för Sheng Zhen Wuji Yuan Gong.

Vi anordnar kurser som leds av våra mästare Teacher Li och Li Jing, säljer DVD, böcker, anordnar andra aktiviteter samt förmedlar kurser av Sheng Zhen instruktörer.

Vad har vi gjort?
Varje år sedan 2002 har vi ordnat kurser med Li Jing, först i Stjärnsund, Dalarna och sedan i Stockholm. Dessa kurser samlar många deltagare, gamla och nya, i olika åldersgrupper. De uppskattas väldigt mycket av alla människor.

Någon medlem i föreningen har också varje år deltagit i ”Teacher Training” på olika platser i världen.

Sista söndagen i varje månad har vi gemensam träning. Tanken är att erbjuda personer som gått kurser, i första hand med Jing, att repetera sina kunskaper och att träna och utvecklas tillsamman med andra. Vid dessa tillfällen ger vi också möjlighet för nya människor att prova på och bekanta sig med Sheng Zhen Qi Gong.


The International Sheng Zhen Society är en ideell stiftelse som startades av Li Jun Feng i Manila på Philippinerna och därifrån spred den sig i hela världen.

Det är icke politisk, religiös eller vinstgivande organisation. Den drivs av frivilligt arbetande människor. Organisationens syfte är att breda ut kunskaper och praktisering av Sheng Zhen Wuji Yuan Gong för att främja den fysiska och psykiska hälsa hos människor.

The International Sheng Zhen Society har sitt högkvarter i Austin, Texas där Li Jun Feng är rektor för The Academy of Oriental Medicine i Austin Texas.

The International Sheng Zhen Society finns i många olika länder på olika kontinenter, bl a i Europa.
Träna med oss!
  Få utmärk hälsa på köpet!
Ha

det

kul !
Skratta med oss !
Ha

det

skönt !

Skaffa nya

vanor och många

nya vänner !


Till början av sida
Email to
info@szstockholm.se
Your heart is full of this mighty love...
Remember your good fortune in having life
and how blessed you are that you have
an apportunity to live in this world
Snabb meny
Föreningens syfte
Copyright © 2019 www.szstockholm.se  info@szstockholm.se
Träna med oss
Få utmärk hälsa
Skaffa nya vanor
Tillbaka
Tillbaka
Välkommen till oss!
Gilla oss på Facebook
I samarbete med NBV Stockholm
I samarbete med NBV Stockholm