International Sheng Zhen Society Stockholm
Göran Målquist är certifierad lärare i SHeng Zhen Gong och har tränat Qi Gong sedan 1997. Började med Taiji Qi Gong och sedan Shaolin Qi Gong. Deltog 1998 i en Qi Gong-resa till Kina och träffade Master Li i Beijing och har sedan dess tränat Sheng Zhen Wuji Yuan Gong.

Deltog i det första Teacher Training i Berlin 2001 och var med och grundade International Sheng Zhen Society Stockholm.

Har sedan dess deltagit i ett flertal kurser för Master Li och Li Jing och Teacher Training i Tyskland 2004 och Norge 2005 och workshop i Riga i Latvia (2011) och i Berlin (2014). Kontakta Göran via emajl info@szstockholm.se
AnnaLena Tell Eriksson: AnnaLena Tell Eriksson är certifierad lärare i Sheng Zhen Gong sedan 2005. Hennes lärare, med vilka hon regelbundet fortsätter att studera för, är Li Jing och Master Li Jun Feng - världsledande inom ShengZhen Gong. 
AnnaLena började praktisera zazen meditation för 35 år sedan, hon är även aktiv danslärare och driver dansskolan DansDojon (sedan 1992), Sveriges äldsta etablerade dansskola med främsta inriktning på traditionell västafrikansk dans, men även med andra kurser. Vg se www.dansdojon.nu för kurser i Sheng Zhen Gong.
Hon undervisar också i Sheng Zhen Gong på Centralbadet i Stockholm, både i Qi Gong och Meditation! (www.centralbadet.se).
AnnaLena har fått förtroendet att vara representant i ShengZhen Europe Board, med uppgift att tillsammans med övriga representanter (någon eller ett par personer/land) arbeta för samordning av ShengZhen's internationella arbete och höga standard.
-" Jag känner mig ödmjukt tacksam för alla de gåvor jag fått genom arbetet med ShengZhen. Bl a kontakt med djup inre glädje, inre frid och upplevelsen av helhet med allt som är, vilket ger kraft in i det dagliga livet "

Du kan boka Sheng Zhen Gong kurs med Anna Lena, på www.dansdojon.nu
, skriv till info@dansDojon.nu eller ring 08-24 61 61. Du kan också boka kurs i Sheng Zhen Gong och Meditation på Centralbadet via www.centralbadet.se; skriv till camilla@centralbadet.se eller annalenatelleriksson@gmail.com
Svetlana Lemeshko Svensson: "Qigong har blivit en del av mitt liv sedan 2001. Jag lärde mig då medicinsk Qigong ”Fem Sätt För Långt Liv” på Nordiska Qigong Skolan.  År 2002 började jag med Sheng Zhen Gong. Det kändes direkt att denna qigong form verkar starkt inte bara på den fysiska kroppen men även på de psykiska och andliga planen. Sedan dess gick jag olika kurser för Li Jing i Sverige, Tyskland; deltagit i Teacher Trainings med Master Li i Norge (2005), Kanada (2006), Norge (2010) och workshops i Riga i Latvia (2011) och i Berlin (2014; 2015; 2016).

Svetlana ger privata lektioner i Sheng Zhen Gong. Förutom detta, kan du som är arbetsgivare bjuda in Svetlana till ditt företag. Med individuellt inriktade Sheng Zhen Gong lektioner och meditaioner, hjälper hon dina anställda att hantera stress på ett bra sätt och även att komma tillbaka till arbete efter en viss period av sjukdom., d v s med reabilitering.

Kontakta Svetlana på
+ 46 70 277 21 90 eller qigong_med_svetlana@hotmail.se
Läs mer på www.lana-reconnect.se
Anna Holtenstam: "Jag började lära mig Sheng Zhen år 2001 då det hölls en kurs med Master Li i Stockholm. Det gav mersmak och sedan dess har jag fortsatt att träna och gå på kurser. Jag upplever det som en väldigt intressant, rolig och givande Qigong form. Rörelserna, filosofin och den andliga inriktningen har blivit en fin källa till inspiration för mig och ett sätt att hämta nya krafter."

Kontakta Anna på 073-953 98 80 för info om kurser i Qi Gong och TaiChi och behandlingar hon ger. Se även
www.merchi.nu

Karin Levelius: "Jag började med Qigong 1997. Blev därigenom intresserad av Akupressur och Traditionell Kinesisk Medicin, där Qigong är en av hörnpelarna. 1998 mötte jag Li Jun Feng första gången, men först efter en kurs 2001 i Stockholm började jag träna Sheng Zhen Qigong regelbundet. Sedan dess har jag deltagit i flera kurser för Master Li och Li Jing både i Sverige och i Norge. Jag tycker särskilt om Sheng Zhen Gong för att den, förutom förbättring av den fysiska och mentala hälsan och andningen, som även andra qigongformer ger, har en stark andlig dimension. Man kommer i harmoni, får en avslappnad och glädjefylld inställning till livet, knyter an till naturen och universum, känner att man kommer hem till sitt ursprung och bemöter allt med ett öppet hjärta."

Kontakta Karin på 070-2482606 för information om Sheng Zhen Gong men även för boka hennes behandlingar. Se även www.eko-qi.com
Leif Lindberg: "Jag kom i kontakt med Sheng Shen Wuji Yuan Gong för drygt fyra år sedan. Redan på min första kurs kände jag att den här formen är helt unik. Den har fått mig att utveckla både kropp och själ. När jag tränar känner jag mig osjälvisk och totalt fri." 

Kontakta Leif via emajl info@szstockholm.se


Svetlana Lemeshko Svensson
Anna Holtenstam
Karin Levelius
Leif Lindberg
Lärare, kurser, information
AnnaLena Tell Eriksson
Göran Målqvist
Överst på sidan
Tillbaka
Tillbaka
Tillbaka
A luminous space with an endless sky
welcoming one to the moment of dawning
All smallness dissolves in the mighty expansion
There's no boundaries to this new beginning
Copyright © 2019 www.szstockholm.se  info@szstockholm.se
Tillbaka
Rickard Trägårdh tillhör Sheng Zhen Stockholms veteraner. Han var med och organiserade den första kursen i Stockholm med Master Li 1999. Sedan dess har han varit en flitig deltagare på Teacher Training och andra kurser med Master Li Jun Feng och Li Jing. Läs mer om RIckard i hans profilblad.

Rickard är, förutom lärare i Sheng Zhen Gong (Qigong of Unconditional Love), konstnär, fotograf och musiker. Han är också lärare i schamanism och energier och behärskar även indiansk Qi Gong från flera länder i Sydamerika.

Richard har studerat samisk nåjdekonst samt schamanism från
Inka, Amazonas, Maya indianer, Atzekerna, Mongoliet och Indonesien.

Rickard har bl.a. gjort sig känd för att ha målat Lapporten, fjället ovanför
Abisko, på kortändan av en tändsticka. Han har även gjort inredningen på
Hare Krishnas restaurang Govinda vid Fridhemsplan i Stockholm.

Kontakta Rickard emajl info@szstockholm.se
Rickard Trägårdh
Jonas Blixt är skådespelare, clown, mask- och dockspelare, verksam i Stockholm och tillsammans med gruppen Commediagillet över hela världen. 2010-2011 gick han på Stockholms Elementära Teaterskola där han kom i kontakt med Anna-Lena Tell Eriksson som i första hand introducerade Jonas för traditionell västafrikansk dans och i andra hand Sheng Zhen Gong vilket gav honom mersmak för det lugn och den sinnesstämning det gav honom och har fortsatt öva flitigt hos Anna-Lena och även hos Master Li och Li Jing. Nu 2015 börjar han hålla  kurser under egen regi.

Läs mer om Jonas hemsida: www.jonasblixt.se
; E-mail: jonasnblixt@gmail.com
 
Rickard Trägårdh
Jonas Blixt
Leif Lindberg
Karin Levelius
Anna Holtenstam
Svetlana Lemeshko Svensson
Göran Målquist
AnnaLena Tell Eriksson
Jonas Blixt
Gilla oss på Facebook
Maria Widén

E-mail: maria.widen@gmail.com

Maria
Widen
Maria Meme Widén är legitimerad fysioterapeut med psykomatik som hjärteämne. För tillfället arbetar hon inom geriatrik. Maria är även diplomerad massör, hälsodistributör och hon är med beröm godkänd Sheng Zhen Gonglärare i träning, utbildad av AnnaLena Tell Eriksson, Li Jing och Master Li Jun Feng. Hon är även musiker bl a i ett steelband samt salsadansare.